Project Studio IJburg

Project Studio IJburg

Feng Sui verantwoord

Voor een holistisch coach maakte Van Essen Interiors een interieur ontwerp voor een nog casco ruimte boven een sportschool op IJburg. Verzoek van opdrachtgever was om de beperkte ruimte zo optimaal mogelijk te benutten. Hierbij diende ook overigens zoveel mogelijk de feng shui leer in acht genomen te worden. 

Boven: foto’s van de oorspronkelijke situatie.

Links: de sfeer die we voor deze ruimte willen neerzetten: minimalistisch, ronde vormen afgewisseld met geometrische vormen, een zachte natuurlijke kleurstelling en materiaalgebruik. Wanden deels bekleed met hout.  

Rechts een eerste ontwerp wat betreft indeling, vormtaal, meubilair, maatwerk en lichtplan. 

Impressie van een deel van het 3D advies wat betreft indeling, materialen, kleuren, stoffering en meubilair. 

De verschillende doorsnedes van het 3D ontwerp geven een goed beeld van hoe de zichtlijnen, looproutes en sfeer zal worden. 

Doorsnede achterzijde interieur ontwerp studio IJburg
Doorsnede interieur ontwerp studio IJburg
Doorsnede vanaf buitenzijde interieur ontwerp studio
Aanzicht interieur ontwerp studio IJburg

Gerelateerde projecten