Project Central Park

Project Central Park

High end verhuur styling

Voor de zakelijke verhuur van de bovenste verdieping van het nieuw gerealiseerde gebouw Central Park in Utrecht maakte Van Essen Interiors een advies en ontwerp voor verhuurstyling. Hierbij kwamen zowel staging (een voorbeeld inrichting) met maatwerk van een deel van de verdieping, een lichtplan, kunstvoorstel en verbouwing van de toilettengroep aan bod. 

Links een impressie van de bestaande situatie. De bedoeling van verhuurstyling, is dat een potentiële huurder meer feeling krijgt met de te betrekken ruimte. Zeker in geval van een grote lege ongezellige ruimte zoals deze (1500 m2), kan het lastig zijn voor verhuurder om hierin een reeds volledig ingericht kantoor te visualiseren. 

Gekozen is om de gearceerde delen en de middenblokken van de totale ruimte van 1500 m2 aan te pakken en de onberoerd te laten. 

Hieronder het moodboard voor de te stylen onderdelen van de ruimte en een naam passend voor deze bijzondere verdieping met waanzinnig uitzicht over de stad Utrecht. 

Door het verven van de wanden met een warmere kleur en deels inrichten van de ruimte, krijgt de huurder een idee wat inrichting met de ruimte zal doen.  

Rekening is gehouden met de aard van het bedrijf dat in de ruimte komt (tech/legal/creatief) en de afkomst. De verhuurstyling moet aansluiten bij de aard en afkomst van het bedrijf, maar tegelijkertijd voldoende ruimte overlaten voor de eigen interpretatie en wensen van de huurder. 

Voor de aankleding van de ruimte is gekozen voor subtiele warmte op de muren, in het maatwerk, deurbeslag en stoffering en een luxe look & feel. 

Voor de toiletruimte is gekozen voor een ingetogen maar luxe tegel op wanden en vloeren met gun metal kleurige armaturen, kranen en accessoires. 

Gerelateerde projecten