Project Huizen

Project Huizen

Scandinavisch chique

Voor een gezin met jonge kinderen maakte Van Essen Interiors een ontwerp om zowel de leefkeuken als de woonkamer een Scandinavisch chique uitstraling te geven. Nadruk in het ontwerp ligt op de maatwerk eethoek en wandmeubel in de woonkamer. 

De sfeer die het door Van Essen Interiors samengestelde moodboard laat zien kan het beste worden omschreven als een combinatie tussen scandinavisch en hotel chique.

De voorheen nog lege ruimte kreeg links een keukenopstelling, een maatwerk eethoek doorlopend in een kinderbureautje uitkijkend op de tuin. In het midden werd de trap zoveel mogelijk weggewerkt met een wandkast. Rechts hebben we de living geplaatst, met glas in staal deuren afgescheiden van de overige ruimtes om wel zicht te bieden maar geluidoverlast te beperken. 

Maatwerk eethoek voor leefkeuken

Voor de leefkeuken ontwierp Van Essen Interiors een eethoek, waardoor niet alleen tafelen voor de ouders maar ook kleuren of lezen voor de kinderen aantrekkelijk is om te doen in de keuken.

Het was even puzzelen hoe de opstellen zou worden in de woonkamer. Gekozen is om de wand waar men vanaf de sofa op uitkijkt, een strak maar ook warm maatwerk meubel te geven.

Maatwerk wandmeubel Project Huizen
meubeladvies project huizen

Gerelateerde projecten