Amsterdam De Pijp (1 hoog)

Amsterdam De Pijp (1 hoog)

Minimalistisch

Deze bovenverdieping van een woning in De Pijp in Amsterdam werd tot op de balkenlaag gestript en opnieuw opgebouwd. De achtergevel is verwijderd en vervangen voor puien met smal profiel. Het kleurpallet is licht en rustig en straalt luxe uit. 

In samenwerking met Badenbaden in Amsterdam is het ontwerp voor de badkamer ontstaan. Het bad is geplaatst op een podium van grote beige tegels. 

Het maatwerk Hi-macs wastafelmeubel vult de gehele breedte van de wand net als de spiegels erboven. Gekozen is voor kranen in een donkerbruin geborsteld metaal. 

De wellness is ruimtelijk van opzet en rustig in kleur- en materiaalgebruik. Werkelijk aan ieder detail is gedacht zonder het beeld te verstoren. 

De zichtlijnen van straat naar tuinkant worden versterkt door het Hongaars gelegd eikenhouten parket. Het licht en frisse lucht kan door de schuifwanden volledig van de straatkant (garderobe) door naar de tuinkant (slaapkamer) en andersom. 

De maatwerk kasten voorzien van het matte Fenix geven de garderobekamer een poederachtige uitstraling. Ook in deze ruimte is gekozen voor 1 mooie eyecatcher in de vorm van een lederen Husk chair. 


Op links prachtige verlichting in het trappengat. 

Gerelateerde projecten